​Vådlakering og forbehandling

Vådlakering anvendes til stål og træ, men også emner som ikke kan pulverlakeres fx. Plastikemner. Vådlakering giver en meget jævn og flot finish og i forhold til pulverlakering er farveudvalget væsentlig større (RAL og NCS og farve bestemt efter en farveprøve. Ligeledes er der meget stort udvalg af forskellige slags malingstyper til vådlak afhængigt af, hvor emnet skal anvendes – fx til skibe og emner, der skal have en brandhæmmende overflade. Alle korrosionsklasser kan opnås ved hjælp af vådlak, hvor pulverlakering kun kan opnå en korrosionsklasse C4.

Vi sliber, grunder og lakerer og sørger naturligvis for en grundig rådgivning om valg af farver og materialer, før vi går i gang. Vi udfører alle former for vådlakering også kaldet sprøjtelakering af træ, plast og metal – som fx inventar, døre, møbler, designmøbler, låger, køkkener, motorcykler, autodele samt diverse.

Hvorfor vådlakering?

Hvorfor skifte ud eller smide væk? Alt inventar – låger, døre, møbler – kan med fordel behandles på vort sprøjteværksted. Er inventaret blevet lidt slidt eller kedeligt at se på, eller ønskes et helt nyt udseende med en anden farve, vil en vådlakering være løsningen.

Med en vådlakering giver vi f.eks. dit køkken nyt liv, og du undgår en dyr udskiftning af hele køkkenet.

Hos DR Maleren forvandler vi det gamle og slidte køkken til et funklende nyt. Med vores professionelle udstyr sørger vi for en holdbar og smuk vådlakering af alle elementer. Vi lakerer ikke kun køkkener, men tager os af alt der kan lakeres som f.eks. stole, borde, skabe, døre, låger m.m.

Find os

DR Maleren

CVR: ​35987126

Tlf.: 61 720 500
E-mail: info@drmaleren.dk

​Afdeling Haarby

Roesbjergvej 8
​5683 Haarby

​Afdeling Svendborg

Sankt Jørgensvej 48
5700 Svendborg​

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt